B E R U H Á Z Á S I  L E H E T Ő S É G

Egy tető alatt – három különböző, mégis együvé tartozó vállalkozás alapjait ismertetjük az alábbiakban.

 

A Dibex D.o.o. és a Roadextrans Kft. az áruszállítás szakértői.

 

A Dibex szerb felségjelű kamionjai a belföldi, illetve a Szerbia és a környező országok (valamint Csehország, Szlovákia...) közötti fuvarozás specialistáivá nőtték ki magukat az évek során. A Kft. flottája az egyesült Európai Unió területén mozog szabadon, hatékonyan, a lehetőségekhez képest a leggyorsabban, és mindig a legbiztonságosabban.

 

A különbözőség távlatokat nyit és lehetőségeket teremt; az együvé tartozás – a két cég flottáját ugyanazon, egy fedél alatt, egy asztalnál ülő, egymással szorosan együttműködő személyek irányítják – a hatékonyság záloga.

 

A Drvara-Dibex, vagyis a Dibex fatelep az építkezési kellékek, valamint a tüzelőanyagok értékesítésének terén kíván megkerülhetetlen tényezővé válni a régióban – egyebek mellett annak köszönhetően, hogy a saját tulajdonban lévő fuvarozócégek saját célra olcsóbban, így a vásárló számára jutányosan teremtik elő a szükséges hozzávalókat, az alapoktól a tetővel bezárólag. A megfelelő gépesítés kérdése (billencses teherautó, kanalas rakodó, villástargonca és egyéb) mára megoldott.

 

Bónusz ajánlatunk egy nem mindennapi lehetőség vállalkozó kedvű, befektetni képes partnereink számára.