i n v e s t i ț i e

Sub acoperiș comun - vă prezentăm trei companii diferite dar în același timp unite

 

Dibex Do.o. și Roadextrans Kft. sunt experte în domeniul transportului rutier de marfă.

 

Camioanele companiei Dibex vă stau la dispoziție pentru transportul național  al marfei în Serbia, precum și la import/export în țările vecine. Camioanele noastre circulă în mod frecvent în Cehia, Slovacia...  Vehiculele companiei Roadextrans circulă liber, eficient și rapid dar în primul rând sigur și cu fiabilitate pe drumurile fără frontiere ale Uniunii Europene.

Diversitatea - deschide căi noi și creează oportunități;  Cooperarea si lucrul in echipa - este garanția  eficienței  - îndrumăm și coordonăm cele 2 flote de camioane colaborând strâns, "stând la aceeași masă, sub acoperiș comun".

 

Depozitul de lemne de construcții și lemne de foc Dibex D.o.o. a fost înființat în anul 2015. Scopul firmei este ca, în ceea ce privește oferta materialelor de construcție și vânzarea lemnelor de foc, să devenă un actor inevitabil, precum pe piața locală, așa și în regiune. Dispunerea de camioanele proprii ne permite să asigurăm clienților noștri transportul materialelor de construcții necesare „de la temelie până la acoperiș" la cele mai favorabile prețuri. Problema mecanizării este la fel rezolvată, depozitul de lemne Dibex D.o.o. posedă basculante, stivuitoare etc.

 

Partenerilor noștri care sunt dispuși să investească propunem oferta bonus cu posibilități excepționale.